Individuele Duitse lessen voor werkenden

Atia Janssens SSLL

Verbeter uw Duits met lessen op maat!

Bent u op zoek naar een Duitse leraar die zich richt op uw individuele professionele behoeften? Bij mij krijgt u precies de lessen die u nodig heeft om succesvol te zijn in uw werk. Mijn focus ligt op het overbrengen van praktische taalvaardigheden die u direct in uw dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen.

Mijn aanbod
  • E-mails schrijven: Leer professionele e-mails in het Duits te schrijven die duidelijk en effectief communiceren.
  • Telefoongesprekken voeren: Beheers de kunst van telefonische communicatie, van begroeting tot succesvolle afronding van het gesprek.
  • Presentaties begrijpen en houden: Word zekerder in het presenteren in het Duits en begrijp complexe presentaties van uw collega’s en zakenpartners.
Waarom individuele Duitse lessen?
  • Individuele aanpassing: Uw lessen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en doelen. Geen algemene taallessen, maar precies wat u nodig heeft voor uw werk.
  • Flexibiliteit: Lesuren die aansluiten bij uw rooster. Of het nu voor of na het werk is, ik pas me aan uw schema aan.
  • Praktijkgericht: Oefeningen en opdrachten die direct uit uw professionele omgeving komen, zodat u het geleerde meteen kunt toepassen.
  • Persoonlijke begeleiding: Een één-op-één begeleiding die u de mogelijkheid geeft in uw eigen tempo te leren en al uw vragen te stellen.
Over mij

Met jarenlange ervaring in het lesgeven van Duits aan professionals begrijp ik de specifieke uitdagingen en behoeften van volwassenen in het beroepsleven. Mijn doel is om u te helpen uw taalvaardigheden te verbeteren en zelfverzekerd en competent te communiceren in het Duits in uw dagelijkse werkzaamheden.

Neem vandaag nog contact met mij op en start uw op maat gemaakte Duitse lessen! Laten we samen uw taaldoelen bereiken en uw professionele communicatie naar een hoger niveau tillen.

Dit is jouw les. Boek hem nu hier:

Wat mijn studenten vinden

Voor het werk in het volwassenonderwijs, heb ik ook op een middelbare school gewerkt. Hieronder zie je een paar opinies van mijn B2B klanten zoals leerlingen.

Venttri

“Goede lessen, kijkt echt naar wat je nodig hebt.”

W. v. d. Heijden

VENTTRI

Devilee-Material-Solutions

„Uitstekende taaltraining met aandacht voor mijn persoonlijke wensen. De diversiteit aan onderwerpen is een groot pluspunt.“

P. Devilée

DEVILÉE MATERIAL SOLUTIONS

Patrick Nederkoorn

”Atia is een opgewekte, motiverende en flexibele docent“

Patrick Nederkoorn

CABARETIER EN PRESENTATOR

Geverifieerd door MonsterInsights