About Me

Met passie en begrip

Bij het lesgeven met volwassenen geniet ervan om te horen wat ze in hun dagelijks leven doen. Ik kom zo met mensen uit veel verschillende achtergronden en branches in aanraking.

Ik ben heel nieuwsgierig en wil graag veel leren, dus het komt goed voor mij uit om met veel verschillende mensen te werken. Ik vind het geweldig als iemand Duits wil leren, omdat ik zo veel van de taal houd. Mijn doel is het dus dat jij precies leert wat je nodig hebt. 

Als je voor een bloemkwekerij werkt heb je andere kennis nodig dan iemand die op een kantoor de financiën voor een Duits bedrijf regelt. Wij gaan dus geen tijd verspillen en dingen leren, die jij niet nodig hebt.

Mijn achtergrond

Ik ben in Duitsland geboren en opgegroeid, ik heb er Duits gestudeerd en gewerkt. In 2016 ben ik naar Nederland verhuisd en in 2020 heb ik mijn diploma voor het lesgeven behaald. Sinds 2021 werk ik voor het volwassenonderwijs

Individueel en klantgericht

Houd je van sport? Dan lezen we teksten over Olympia en volgen de Bundesliga.

Dit is jouw les. Boek hem nu hier:

Wat mijn studenten vinden

Voor het werk in het volwassenonderwijs, heb ik ook op een middelbare school gewerkt. Hieronder zie je een paar opinies van mijn B2B klanten zoals leerlingen.

“Goede lessen, kijkt echt naar wat je nodig hebt.”

W. v. d. Heijden

VENTTRI

„Uitstekende taaltraining met aandacht voor mijn persoonlijke wensen. De diversiteit aan onderwerpen is een groot pluspunt.“

P. Devilée

DEVILÉE MATERIAL SOLUTIONS

”Atia is een opgewekte, motiverende en flexibele docent“

Patrick Nederkoorn

CABARETIER EN PRESENTATOR

Verified by MonsterInsights