About Me

Met passie en begrip

Bij het lesgeven met volwassenen geniet ervan om te horen wat ze in hun dagelijk leven doen. Ik kom zo met mensen uit veel verschillende achtergronden en branchen in aanraking. Ik ben heel nieuwsgierig en wil graag veel leren, dus het komt goed voor mij uit om met veel verschillende mensen te werken. Ik vind het geweldig als iemand Duits wil leren, omdat ik zo veel van de taal houd. Mijn doel is het dus dat jij precies leert wat je nodig hebt. 

Als je voor een bloemkwekerei werkt heb je andere kennis nodig dan iemand die op een kantoor de financiën voor een Duits bedrijf regelt. 

Individueel en klantgericht

Ook heeft iedereen andere manier van leren en andere interesses. Houd je van sport? Dan lezen we teksten over Olympia en volgen de Bundesliga. Krijg je de kribbels van tabellen met naamvallen, dan leren we het op een heel ander manier. 

Dit is jouw les.

mail me
Wat je nodig hebt

Ik geef lessen bij jou bedrijf face to face of online. Het is helemaal aan jou.

Duits les
Engelse les
beoordelingen

Wat mijn studenten vinden

Voor het werk in het volwassenonderwijs, heb ik ook op een middelbare school gewerkt. Hieronder zie je een paar opinies van mijn B2B klanten zoals leerlingen.

“Goede lessen, kijkt echt naar wat je nodig hebt.”

W. v. d. Heijden

VENTTRI

„Uitstekende taaltraining met aandacht voor mijn persoonlijke wensen. De diversiteit aan onderwerpen is een groot pluspunt.“

P. Devilée

DEVILÉE MATERIAL SOLUTIONS

”Atia is een opgewekte, motiverende en flexibele docent“

Patrick Nederkoorn

CABARETIER EN PRESENTATOR

Verified by MonsterInsights